Kittens


Ragdoll Cattery Blossomdolls


info@blossomdolls.nl

Onze Kittens

rsz_img_7461
rsz_img_7466
rsz_img_7468
rsz_img_7469
rsz_img_7476
rsz_img_7458
rsz_img_7439
rsz_1img_7465
20191023_131615

Foto's en regelmatige updates vind je op onze facebook-link Onze kittens;


Groeien op bij ons in de woonkamer waar ze met alle dagelijkse beslommeringen  in aanraking komen. De kittens zullen gewend zijn aan een hond(Maya, Border Colli) en andere katten.  

Ze krijgen alle tijd om te spelen, te groeien en alles te ontdekken.


De kittens  zullen opgevolgd worden door onze dierenarts en de nodige inentingen (9 en 12 weken) krijgen.  Volgens schema zullen ze ontwormd en indien nodig ontvlooid worden. De kittens mogen het nest verlaten rond 13 à 14 weken.


Wat krijgen de kittens mee als ze verhuizen ?


  • een leuk kitten pakket  
  • informatie over de verzorging, voeding en de eerste dagen thuis
  • koopovereenkomst
  • stamboom
  • eigendomsbewijs
  • europees paspoort/entingboekje


De kittens mogen vanaf 10 weken bezocht worden. We vragen wel om die dag geen bezoek te brengen aan andere cattery's en/of kattenopvang. Dit om besmettingsoverdracht te minimaliseren.

De prijs voor een kitten is 850€. Bij reservering vragen we wel een voorschot van 200€ de overige 650€ wordt contant voldaan bij ophaling. Bij annulering aan uw zijde wordt 50% van het voorschot vergoed, annulering langs onze zijde 100%.

Als u geinteresseerd bent in een kitten van ons neem dan contact op via mail: info@blossomdolls.nl. Graag vernemen we ook een beetje informatie over u en uw gezinssituatie, omdat we willen weten waar een kitten terecht zal komen. 


Een Ragdoll is een aanhankelijk ras en is niet graag alleen. Bedenk goed of u voldoende tijd hebt om voor een ragdoll kitten, maar ook als volwassen kat te zorgen. Copyright @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren