Kittens

Onze Kittens

IMG-20220322-WA0002
IMG-20220402-WA0002
IMG-20220322-WA0003

Foto's en  updates vind je op onze facebook-link 


De kittens zijn geboren op 21 maart.  De trotse ouders zijn Blossomdolls Isabelle(Belle) en Sweetfellow Jimmy(cattery van de binnendijk).
Onze kittens;


Groeien op bij ons in de woonkamer waar ze met alle dagelijkse beslommeringen  in aanraking komen. De kittens zullen gewend zijn aan een hond(Maya, Border Colli) en andere katten.  

Ze krijgen alle tijd om te spelen, te groeien en alles te ontdekken.


De kittens  zullen opgevolgd worden door onze dierenarts en de nodige inentingen (9 en 12 weken) krijgen en worden gechipt.  Volgens schema zullen ze ontwormd en indien nodig ontvlooid worden. De kittens mogen het nest verlaten rond 15/16 weken.


Wat krijgen de kittens mee als ze verhuizen ?


  • een leuk kitten pakket  
  • informatie over de verzorging, voeding en de eerste dagen thuis
  • koopovereenkomst
  • stamboom
  • eigendomsbewijs
  • europees paspoort/entingboekje


De kittens mogen vanaf 6 weken bezocht worden. We vragen wel om die dag geen bezoek te brengen aan andere cattery's en/of kattenopvang. Dit om besmettingsoverdracht te minimaliseren.


Als u ge├»nteresseerd bent in een kitten van ons neem dan contact op via email: info@blossomdolls.nl. Graag vernemen we ook een beetje informatie over u en uw gezinssituatie, omdat we willen weten waar een kitten terecht zal komen. 


Een Ragdoll is een aanhankelijk ras en is niet graag alleen. Bedenk goed of u voldoende tijd hebt om voor een ragdoll kitten, maar ook als volwassen kat te zorgen.